СИГУРЕН ПАРКИНГ ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ НА ОТЛИЧНИ ЦЕНИ

Park&Fly предлага над 200 паркоместа в близост до терминал 1 и 2 на летище София.

Не губете повече време в търсене къде да паркирате!

 

 

Факти за Летище София

Park&Fly е много повече от паркинг. Той ви предоставя разнообразие от качествени услуги, които улесняват живота ви и ви спестяват време и пари. Приоритет за персонала на паркинга е да предостави на своите клиенти на първо място удобство и практичност. Както и да се отговори на всички техни специфични желания и изисквания на клиентите. Паркинг Park & Fly предлага на своите клиенти опция за паркиране само от 3 стъпки, която значително улеснява ежедневието. Фактите говорят сами по себе си. Паркингът е отчел голям ръст в броя на своите клиенти за последните години, което е доказателство за високото качество на услугите, които предлага. Успехът на паркинга се дължи също и на повишеният приток от пътници през Летище София. Няма съмнение, че летището преживя значително развитие през последните две десетилетия. С отварянето на Терминал 2 през 2009г. се постига капацитет от 2000 пътника на час. Той е конструиран така, че да поема пътникопоток, който се очаква през 2020г. Но Терминал 2 достига пиковия си пътникопоток много по-рано - през 2014.

Plug in зареждане – най-новата услуга от Park and Fly

Сега паркинг Park and Fly идва с нови новини. Паркингът вече предлага услугата зареждане на електрически автомобили с Plug in (плъгин) контакти, което е доста практична опция за притежателите на електрически автомобили. За момента паркингът предлага само обикновено зареждане с контакти Plug in, но много скоро ще разполага и с по-модерни клетки.  Plug in хибридните автомобили са последната модна тенденция в развитието на автомобилните технологии. Познати под английското наименование plug-in hybrid electric vehicle или съкратено (PHEV). Бензиновият или дизеловият двигател на някои модели plug in автомобили вместо за задвижване на колата се използват за повторно зареждане на батериите. Този тип автомобили се наричат автомобили с удължен пробег (на англ. Extended-Range Electric Vehicles) или накратко EREV. Техните батерии се зареждат чрез помощта на електрическата мрежа.

Бъдещето и електрическите автомобили

Какво представляват всъщност електрическите автомобили? Електрическите автомобили, които се наричат още електромобили, разполагат с двигател, който се захранва изцяло с електричество. Те се различават от хибридите, които  имат двигатели с вътрешно горене. Най-много електрически автомобили се срещат в САЩ.  На второ място по брой електрически автомобили е Япония и след нея е Западна Европа. В Китай все още не са се популяризирали напълно.
DMCA.com Protection Status