От 2018-та насам, улесняваме намирането на паркинг до летище София.

icon 18-03-2022

От 2018-та насам, улесняваме намирането на паркинг до летище София.

 

С над 250 положителни отзива, високо ниво на обслужване и разумни цени, ние имаме правото да се наречем надежден и достъпен паркинг за всеки, който обича колата му, да бъде на сигурно място, докато се наслаждава на пътуването си!

 

 

Park And Fly паркинг летище софия

 

Сигурността е нашият най-голям приоритет!

Park & Fly се следи от 24-часова охрана и 24-часово видеонаблюдение по периметъра на съоръжението. Избирайки нас, Вие можете да бъдете сигурни, че колата ви ще бъде защитена от взлом и вандализъм.

 

 

24/7 безплатен трансфер от и до летището. (терминал 1 и терминал 2)

Park & Fly се намира в близост до летище София и предлага безплатен 24-часов трансфер. Няма нужда да се притеснявате, че ще закъснеете за полета си! Ние гарантираме Вашето спокойствие, че ще пристигнете навреме до терминала и че ще дойдем да Ви вземем бързо, след като слезете от самолета.

 

24/7 Безплатен трансфер от и до терминал 1 и терминал 2 на летище София

 

Индивидуални и Покрити паркоместа.

Park&Fly разполага с индивидуални покрити места за паркиране, които предпазват автомобила ви от дъжд, сняг, слънце и други неблагоприятни атмосферни условия.

 

Без предватително заплащане.

Резервирането на достъпно място за паркиране и безплатен (24/7) трансфер е лесно с Park&Fly. Всичко, което трябва да направите, е да попълните бланката на страница Резервации. Не забравяйте да попълните и часовете, за да получите точната сума за паркиране. (бланката разполага с калкулатор за предварително изчисление на цената).

Остава да се появите на датата на пристигането си, а ние ще направим останалото!

 

Park&Fly се намира в близост до Терминал 1 и Терминал 2

Ние се намираме в гр. София, на ул. Източна Тангента 117. Само на 1,4 км от Терминал 1 и на 2,2 км от Терминал 2, което ни прави идеалният избор за пътници, които търсят удобство.

 

Не търсете повече!

Ние нямаме ограничение за това колко дни или седмици искате да паркирате! Нашият персонал е винаги на разположение, за да ви помогне от момента, в който пристигнете до момента, в който тръгнете. Ако търсите изгоден паркинг до летище София, не губете повече време, а резервирайте вашето паркомясто, без предварително заплащане още днес!

 

Park&Fly - паркинг | летище София