Процес на работа на PARK&FLY и колко е лесно с нас!

icon 09-02-2018

Някога подозирали ли сте колко лесно може да бъде намирането на място за паркиране преди полет?  

 

Ако ви се е случвало в последния момент да търсите място да паркирате колата си преди полета, то сте наясно, че в такива ситуации, всички се нуждаем от удобно, бързо и надеждно решение за своя автомобил.

 

Представете си как отивате до летище София и удобно и безпроблемно паркирате колата си, без да търсите с часове паркинг място и без да се притеснявате повече за нея, и после се отправяте към спокойно към полета си. С помощта на паркинг Park&Fly паркирате автомобила си изключително лесно и удобно преди своя полет  и си осигурявате пълно спокойствие през целия полет. Вече няма нужда да се притеснявате за това дали автомобилът ви ще е в  безопасност по време на цялото ви пътуване. Просто резервирайте паркомясто, паркирате и сте готови пълноценно да се насладите на  своето пътуване.

 

Какво предлагаме?

 

Паркинг Park&Fly  е разположен до летище София и разполага с повече от 200 закрити паркоместа, като всяка индивидуална клетка е оборудвана с навес за защита на автомобила от слънчеви лъчи, дъжд, сняг, или градушка и паркингът е навсякъде добре осветен и разполага с тоалетна за клиенти. Нашият професионален и вежлив персонал е на ваше разположение  24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ние  Ви предлагаме сигурно място за паркиране на Вашия автомобил, което гарантира Вашето спокойствие по-време на цялото Ви пътуване. Ние също така съхраняваме вашите  ключове до пристигането Ви, и предлагаме услуги като зареждане с гориво и автомивка, които ще ви спестят не само ценно време и средства, но и ще спестят тревоги и ще ви осигурят спокойствието, от което се нуждаете. Вече няма нужда да се тревожите в какво състояние ще откриете автомобила си след като се приберете. Докато автомобилът ви е при нас, можем да го почистим, също така можем да проверим налягането на  гумите на вашия автомобил и да го регулираме при необходимост. Предлагаме ви също така опцията  да заредим акумулатора на колата Ви, ако е паднал, което ще Ви спести притеснението, свързано с това да търсите къде да заредите автомобила си като след това поемете на път.

 

 

Защо нашите услуги са добър избор?

 

С помощта на достъпните и комфортни услуги, които Ви предлагаме, Вие ще сте не само напълно сигурни, че автомобилът Ви ще бъде на безопасно и защитено от капризите на времето място, но и ще го получите в абсолютно изрядно състояние, излъскан и напълно готов за път след като пристигнете. Друга удобна и спестяваща времето услуга, която предлагаме от Park & Fly е 24-часов безплатен бърз трансфер за всички клиенти от и до летището с наш миниван. Всеки наш клиент има допълнителната опция  да избере в удобно за него време безплатен трансфер от паркинга до летището и от летището до паркинга. Можете да се възползвате също и от допълнителната удобна услуга паркиране на автомобил, като наш служител ще ви посрещне на летището преди полета ви и ще закара автомобила ви до паркинга. А след пристигането Ви,  ще ви докара автомобила обратно до летището. Ако желаете тази услуга, желателно е да я заявите минимум един ден предварително.

 

Нужно е да изпълните няколко лесни стъпки, за да си резервирате паркомясто. Можете да направите удобно и бързо своята резервация на уеб адрес Паркинг.net или Parkandfly.com или да се обадите на номер 0899 66 66 60.  В резервационната форма въвеждате своите име, фамилия, мобилен номер, марка автомобил, рег. номер, брой пасажери, дата на пристигане и на напускане. Толкова е лесно: резервирате, паркирате и започвате да се наслаждавате на своя полет.

 

Ние от паркинг Park & Fly предлагаме на нашите клиенти допълнителни платени услуги "взимане на автомобила от летището преди полет" и "доставяне на автомобила до летището след пристигане" на достъпната цена от 10лв. Когато се връщате от вашето пътуване, наберете номера на картичката. Ние ще дойдем не по-късно от 7-8мин  и ще ви превозим от летището до паркинга. Ще ви предложим също и помощ  за преместването на багажа във вашия автомобил.

 

Паркинг Park&Fly предлага ниски и достъпни цени на своите клиенти.

 

Нашият паркинг се намира на адрес:

1839- София, на пресечката  на ул. Мими Балканска и Източна Тангента. Разположен е изключително близо до Терминали 1 и 2 (на разстояние 1-1,4 км. от терминал 1 и на разстояние 2- 2,2 км. От Терминал 2).

 

Ето как да ни откриете:

 

Бул. Брюксел: Ако пристигате по бул. Брюксел, шофирайте до светофара пред терминал 1, след това завийте на ляво. Подминавате хотел Ибис, след това Правителствената Аерогара и пристигате до паркинга на Парк енд Флай.

Бул. Ботевградско шосе: Ако пристигате по бул. Ботевградско шосе, шофирайте докато подминете летището и веднага отбийте в дясно за към летището. Продължете по ул. Източна тангента направо докато подминете кв. Христо Ботев и пристигате до паркинга на Парк енд Флай.

 

 

Очакваме ви на посочената от вас дата. Нашият любезен екип ще ви асистира при пренасянето на багажа от вашият автомобил към нашият. При резервация при нас ще получите карта с телефонния номера на паркинга, на който да ни потърсите след вашето пътуване, за да може наш служител да дойде да ви вземе, когато сте вече на летището.  С наш автомобил (ван) ще ви транспортираме до летище София (Терминал 1 или 2). Ако имате въпроси или някакви специфични изисквания, нашият персонал ще отговори на всички ваши запитвания.

 

Пожелаваме ви приятно пътуване!

Заповядайте отново!