С Park&Fly паркирането никога не е било толкова лесно!

icon 30-01-2018

С Park&Fly паркирането никога не е било толкова лесно!

 

Удобен паркинг до летище София

 

Предстои ви полет от летище София и се чудите къде да оставите  автомобила си на удобно място докато отсъствате? Искате безопасно място за паркиране без да ангажирате излишно познати? Вече има една страхотна опция да паркирате автомобила си на безопасно място без да се притеснявате за това дали ще откриете подходящо място и дали ще в безопасност. Park&Fly е вашият отличен избор когато става въпрос за паркиране. Забравете за излишното чакане, губенето на време в търсене на подходящо място за паркиране преди отпътуването си от летището. Вече не е необходимо да се тревожите за безопасността на колата си и за това какво ще стане с нея.  Знаете ли, че има нов много лесен и достъпен начин да намерите безопасно място за автомобила си когато ви предстои полет. С помощта на паркинга до летище София спестявате ценно време и пари, докато в същото време се наслаждавате на полета си безгрижно.

 

Ще се изумите колко е удобно да паркирате колата си преди да отпътувате до желаната дестинация без да се безпокоите излишно за това къде да паркирате колата си преди полета си и каква такса ще платите. Паркинг Park & Fly е разположен близо до летище София в близост до Tерминал 1 на разстояние 1-1,4 км. и  до Терминал 2 на разстояние 2- 2,2 км.  и разполага с над 200 паркоместа. Всяко едно паркомясто е оборудвано с индивидуална закрита клетка с навес, който предпазва автомобила от дъжд, сняг и градушка. Паркингът предлага на клиентите си различни удобни и спестяващи времето страхотни услуги по поддръжката на автомобила.

 

[caption id="attachment_674" align="aligncenter" width="500"]Park And Fly Sofia Park And Fly Sofia[/caption]

24-часово обслужване

Ще се изненадате от удобството и сигурността, които паркингът ви предоставя, както и супер ниските цени, които започват от 1 лв. за период от  1 час и 6лв за период от 1 ден. За своите корпоративни клиенти паркингът предлага специални цени за повече абонаменти. Отказът от резервация е напълно безплатен за всички клиенти. Обслужването е 24 часа и 7 дни в седмицата, предлага се съхранение на автомобилни ключове и тоалетна за клиента. Ако вие нямате възможност да направите резервация на автомобил, наш служител може да направи това вместо вас.

 

Осигурява се също и транспорт от и до летището при заминаване и пристигане с миниван на фирмата, която услуга е напълно безплатна за всички клиенти.  Изпълнявате само 3 стъпки: правите си предварителна резервация, паркирате автомобила си и започвате да се наслаждавате на пътуването си.  Процедурата по резервация е много лесна като можете да резервирате лесно по телефон или на фирмения сайт. Паркингът не само ви предоставя удобно място където да оставите автомобила си когато поискате без да се притеснявате за неговата безопасност, но и доста услуги. Там ще откриете различни допълнителни услуги  при поискване като например:  автомивка, с която всеки клиент може да спести време и усилия, получавайки в същото време блестящ от чистота автомобил готов за път.  Предлага се услугата вземане на автомобила от летището до паркинга при заминаване и доставяне на автомобила от паркинга до легището след пристигане, която е налична 24 часа. Всеки клиент може да се възползва от услугата паркиране на автомобили, където служител на фирмата ще ви закара до летището и после обратно ще ви посрещне с вашия автомобил.  Единственото условие при тази услуга е, че е необходимо клиентът да я заяви поне ден по-рано. Паркингът предлага също проверка на налягането на гумите и тяхно регулиране, ако е необходимо, и зареждане на акумулатор в случай, че е паднал и автомобилът пали трудно. Предоставя се също и удобната опция зареждане на гориво, с което ви дава възможността след пристигането си да пътувате спокойно без да спирате да зареждате автомобила или пък да проверявате гумите.

Професионалният и вежлив персонал на паркинга ще отговори на всички ваши въпроси, както и можете да им изпратите по имейл запитване, в случай, че имате специфични желания и изисквания.

 

Летище София

 

Sofia Airport
Летище София

Знаете ли,че най-голямото международно летище в Република България - летище София е едно от летищата в Европа, които се развиват с най-бързи темпове. Интересен факт е също, че летището е с над 30% ръст на пътниците през 2017г.

 

Представяме ви малко статистика:

 

Повече от пет и половина милиона пътници са излетели през летище София от началото на 2017г. Забележителен е фактът, че рекордно увеличение в броя на пътниците показва всеки месец от изминалата година. През Терминал 1 например са преминали 36% от всички пътници, а през Терминал 2 – 64%.

25 авиокомпании на брой извършват полети от и до летище София, а пътниците могат да избират от общо 68 дестинации в Европа и Близкия Изток.

 

Международните полети са се увеличили  с 18%, докато вътрешните полети почти са се удвоили, от 12 хиляди пътници за първите 10 месеца през 2016 г. до 23 хиляди за същия период през 2017 г.

Изминалата година бележи рекорд в историята на летището. Общият броя обслужени пътници през 2017 се приближава до шест милиона и половина (6 490 096), което е повишение от 30,3% за цялата година.

Забелязва се повишение с 11,3% в самолетните полети за 2017 г. Тогава са излетели и кацнали общо 57 670 самолети.

Обикновено най-натоварените месеци по брой обслужени пътници са юли, август и септември с повече от 600 хиляди пътуващи във всеки един от месеците.

Най-често избираните дестинации през изминалата година са: Рим, Мюнхен, Франкфурт, Милано, Амстердам, Брюксел Лондон, Мадрид, Варна, Тел Авив.

Повече от пет хиляди самолета са кацнали на летище София като товарните превози също са се увеличили доста. Около две хиляди тона пощенски пратки и товари са били обработени на летище София, което е с 21% увеличение в сравнение със същия период през миналата година.

Обработените пощенски и товарни пратки са еднакви по брой с тези от предишната година и се падат около 21 хиляди тона на годишно.

Зимното разписание на летище София 2018 г. включва избор от над 20 авиокомпании, изпълняващи директни полети до 63 точки в Европа и Близкия Изток.

 

 

 

 
DMCA.com Protection Status