Park&Fly - Нововъведения

icon 26-04-2023

✈ В Park&Fly разбираме, че пътуването може да бъде стресиращо преживяване, ето защо се стремим да ви осигурим сигурен паркинг до летище София, така че пътуването ви да бъде възможно най-приятно.

Паркингът ни е 👌 отворен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и осигуряваме 🚐 безплатен трансфер от и до Терминал 1 и Терминал 2, за да бъдете сигурни, че ще успеете да се придвижите до избрания от вас терминал бързо и лесно.

 

Гордеем се и с това, че предлагаме изгодни и 💰 достъпни ценови предложения, благодарение на което се превърнахме в отличен избор за всички, които търсят удобен паркинг до летището.

 

Имайки предвид отдадеността ни към висококачествено обслужване и удобствата, с радост ви съобщаваме някои 😍 вълнуващи обновления и подобрения на предлаганите от нас услуги!

 

На първо място с удоволствие информираме за нашите 🚐🛫 нови шатъл бусове. Сега превозните ни средства са още по-удобни, осигурявайки ви максимално комфортно пътуване до и от летището. Също така подобрихме качеството на работата си и назначихме още помощен персонал, който да гарантира, че всеки клиент ще получи възможно най-доброто изживяване.

За да подобрим още повече 👮‍♂️📹 безопасността и сигурността на нашия обект, внедрихме подобрения в нашата система за видеонаблюдение, като добавихме нови охранителни камери. Благодарение на това допълнително технологично оборудване може да бъдете сигурни, че автомобилът ви е в надеждни ръце, докато ви няма.

 

 

Щастливи сме да съобщим и това, че вече имаме над ⭐⭐⭐⭐⭐ 380 отзива в Google с оценка 5 звезди, и сме благодарни на нашите доволни клиенти, че споделят своя положителен опит. Стремим се да предоставяме първокласни услуги и за нас е изключителна радост да получим високото признание и доверие, което клиентите ни оказват!

За да направим процеса на резервация още по-удобен, въведохме и 💲 нов ценови калкулатор, благодарение на който можете лесно и точно да изчислите цената за паркиране въз основа на конкретните си нужди. Създадохме този онлайн помощник с цел да ви спести време и усилия.

В Park&Fly се стремим да поддържаме висококачествена комуникация с вас и постоянно търсим нови начини за подобрение. Ето защо изведохме като приоритет 📌 отговарянето на запитвания от Google Business. Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

И накрая, с голямо удоволствие бихме искали да ви съобщим за възможността за ⚡🚘 зареждане на електрически превозни средства на територията на паркинга! За нас е важно да подкрепяме 🌳 устойчивото развитие и да даваме своя принос в подкрепа на екологично ориентираните начини на пътуване.

🙏 Надяваме се, че тези актуализации и подобрения демонстрират нашия ангажимент да предоставяме висококачествени услуги и удобство на нашите клиенти. Благодарим ви, че избрахте Park & Fly за нуждите си от паркиране! Ние ще продължим да работим за ваше улеснение и занапред!