Паркинг до Летище София в близост до терминал 1 и терминал 2.

Резервирайте място за паркиране до летище София / Терминал 1 и Терминал 2 /, 
без да заплащате предварително!

Нашият безплатен 24-часов трансфер от и до Т1 и Т2 на летище София 
ще направи пътуването Ви възможно най-лесно и удобно! 

За нас сигурността е приоритет!
Нашия паркинг е охраняем и разполага  24/7  жива охрана и видеонаблюдение
на периметъра на съоръжението.

 
Резервирайте Вашето паркомясто още днес!

 

 

Image

Закрити клетки
за паркиране

Image

Бърз трансфер
от и до летището 24ч.

НАШАТА МИСИЯ

Паркинг | летище София - Park&fly.

ПАРКИРАНЕТО ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е ЛЕСНО!

Някога подозирали ли сте колко лесно може да бъде намирането на паркинг до летище София?

Ако ви се е случвало в последния момент да търсите място да паркирате колата си преди полета, то сте наясно, че в такива ситуации, всички се нуждаем от удобно, бързо и надеждно решение за своя автомобил.

Представете си как отивате до летище София и удобно и безпроблемно паркирате колата си, без да търсите с часове паркинг място и без да се притеснявате повече за нея, и после се отправяте към спокойно към полета си.

С помощта на паркинг Park&Fly паркирате автомобила си изключително лесно и удобно преди своя полет и си осигурявате пълно спокойствие през целия полет.

Вече няма нужда да се притеснявате за това дали автомобилът ви ще е в безопасност по време на цялото ви пътуване.

Просто резервирайте паркомясто, паркирате и сте готови пълноценно да се насладите на своето пътуване.

От 2018-та насам, улесняваме намирането на паркинг до летище София.

С над 250 положителни отзива, високо ниво на обслужване и разумни цени, ние имаме правото да се наречем надежден и достъпен паркинг за всеки, който обича колата му, да бъде на сигурно място, докато се наслаждава на пътуването си!

Факти за Летище София

Park&Fly е много повече от паркинг. Той ви предоставя разнообразие от качествени услуги, които улесняват живота ви и ви спестяват време и пари. Приоритет за персонала на паркинга е да предостави на своите клиенти на първо място удобство и практичност. Както и да се отговори на всички техни специфични желания и изисквания на клиентите. Паркинг Park & Fly предлага на своите клиенти опция за паркиране само от 3 стъпки, която значително улеснява ежедневието. Фактите говорят сами по себе си. Паркингът е отчел голям ръст в броя на своите клиенти за последните години, което е доказателство за високото качество на услугите, които предлага. Успехът на паркинга се дължи също и на повишеният приток от пътници през Летище София. Няма съмнение, че летището преживя значително развитие през последните две десетилетия. С отварянето на Терминал 2 през 2009г. се постига капацитет от 2000 пътника на час. Той е конструиран така, че да поема пътникопоток, който се очаква през 2020г. Но Терминал 2 достига пиковия си пътникопоток много по-рано - през 2014.

Plug in зареждане – най-новата услуга от Park and Fly

Сега паркинг Park and Fly идва с нови новини. Паркингът вече предлага услугата зареждане на електрически автомобили с Plug in (плъгин) контакти, което е доста практична опция за притежателите на електрически автомобили. За момента паркингът предлага само обикновено зареждане с контакти Plug in, но много скоро ще разполага и с по-модерни клетки.  Plug in хибридните автомобили са последната модна тенденция в развитието на автомобилните технологии. Познати под английското наименование plug-in hybrid electric vehicle или съкратено (PHEV). Бензиновият или дизеловият двигател на някои модели plug in автомобили вместо за задвижване на колата се използват за повторно зареждане на батериите. Този тип автомобили се наричат автомобили с удължен пробег (на англ. Extended-Range Electric Vehicles) или накратко EREV. Техните батерии се зареждат чрез помощта на електрическата мрежа.