Паркинг до Летище София в близост до терминал 1 и терминал 2.

Резервирайте място за паркиране до летище София / Терминал 1 и Терминал 2 /, 
без да заплащате предварително!

Нашият безплатен 24-часов трансфер от и до Т1 и Т2 на летище София 
ще направи пътуването Ви възможно най-лесно и удобно! 

За нас сигурността е приоритет!
Нашия паркинг е охраняем и разполага  24/7  жива охрана и видеонаблюдение
на периметъра на съоръжението.

 
Резервирайте Вашето паркомясто още днес!

 

 

Image

Закрити клетки
за паркиране

Image

Бърз трансфер
от и до летището 24ч.

НАШАТА МИСИЯ

Паркинг | летище София - Park&fly.

ПАРКИРАНЕТО ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е ЛЕСНО!

Някога подозирали ли сте колко лесно може да бъде намирането на паркинг до летище София?

Ако ви се е случвало в последния момент да търсите място да паркирате колата си преди полета, то сте наясно, че в такива ситуации, всички се нуждаем от удобно, бързо и надеждно решение за своя автомобил.

Представете си как отивате до летище София и удобно и безпроблемно паркирате колата си, без да търсите с часове паркинг място и без да се притеснявате повече за нея, и после се отправяте към спокойно към полета си.

С помощта на паркинг Park&Fly паркирате автомобила си изключително лесно и удобно преди своя полет и си осигурявате пълно спокойствие през целия полет.

Вече няма нужда да се притеснявате за това дали автомобилът ви ще е в безопасност по време на цялото ви пътуване.

Просто резервирайте паркомясто, паркирате и сте готови пълноценно да се насладите на своето пътуване.

Park&Fly - Нововъведения

Имайки предвид отдадеността ни към висококачествено обслужване и удобствата, с радост ви съобщаваме някои 😍 вълнуващи обновления и подобрения на предлаганите от нас услуги!

От 2018-та насам, улесняваме намирането на паркинг до летище София.

С над 250 положителни отзива, високо ниво на обслужване и разумни цени, ние имаме правото да се наречем надежден и достъпен паркинг за всеки, който обича колата му, да бъде на сигурно място, докато се наслаждава на пътуването си!

Факти за Летище София

Park&Fly е много повече от паркинг. Той ви предоставя разнообразие от качествени услуги, които улесняват живота ви и ви спестяват време и пари. Приоритет за персонала на паркинга е да предостави на своите клиенти на първо място удобство и практичност. Както и да се отговори на всички техни специфични желания и изисквания на клиентите. Паркинг Park & Fly предлага на своите клиенти опция за паркиране само от 3 стъпки, която значително улеснява ежедневието. Фактите говорят сами по себе си. Паркингът е отчел голям ръст в броя на своите клиенти за последните години, което е доказателство за високото качество на услугите, които предлага. Успехът на паркинга се дължи също и на повишеният приток от пътници през Летище София. Няма съмнение, че летището преживя значително развитие през последните две десетилетия. С отварянето на Терминал 2 през 2009г. се постига капацитет от 2000 пътника на час. Той е конструиран така, че да поема пътникопоток, който се очаква през 2020г. Но Терминал 2 достига пиковия си пътникопоток много по-рано - през 2014.